BetOnChart | Weddenschapplatform in Blockchain-technologie

Kennismaken met jou, een weddenschapsfase die je een gedecentraliseerd gaming-hoogtepunt geeft, waardoor je zelfstandig of in bijeenkomsten kunt spelen. Je kunt je capaciteit testen en samen met je metgezellen vechten. We zullen een element geven waar je kunt gokken en het uiteindelijke product van beroemde ontmoetingen met je metgezellen. We zullen de inzetruimte op internet inventiever en intuïtiever maken. Door lid te worden van deze hoogtepunten, kunnen we rivaliteit tussen spelers stimuleren, hun vaardigheden testen en leren tegen anderen. We zijn niet alleen een algemene inzetfase, we zijn beter en creatiever.
Bet On Chart is een uniek platform dat zeer winstgevende in-play sportweddenschappen combineert met de dynamiek van een live-wedstrijd. Moderne technologieën en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI stellen ons in staat om een voetbalwedstrijd na te bootsen in de vorm van een kaart die omhoog of omlaag beweegt, afhankelijk van de huidige veldsituatie. Terwijl reguliere weddenschappen (evenals de in-play versie) draaien om het resultaat van de wedstrijd, bieden we de mogelijkheid om letterlijk te wedden op alles wat er tijdens het live-spel gebeurt door beslissingen in split-second te nemen. Dat omvat doelen, passen, tackles, inworpen, aanvallen, boetes, etc.

Hoe Het Werkt

GEGEVENS
Live matchgegevens die zijn ontvangen van honderden verkenners en andere bronnen worden grondig geanalyseerd door onze speciale algoritmen.
CHART
Met behulp van Deep Learning-algoritmen, maakt ons systeem een diagram dat het voordeel van een of ander team laat zien. Elke pass, trap of tackle drijft de kaart op en neer, afhankelijk van welk team de actie uitvoert.
BETS
Gebruikers plaatsen weddenschappen door de richting, de grootte en het tijdsbestek te kiezen. Je kunt inzetten aanpassen en plaatsen met een enkele duim.
UITBETALINGEN
Winnaars krijgen uitbetalingen tijdens de wedstrijd zonder te wachten tot dit is afgelopen. In de Singleplayer-modus spelen gebruikers met vaste odds tegen de bookmaker, terwijl in Multiplayer de odds dynamisch zijn met een poolsysteem.

Hoe Nauwkeurig Is Dit Systeem ?

Teams en spelersstatistieken

Live tracking van bal en speler

Inhaalmarges van bookmakers

Grafiek bouwen

De nauwkeurigheid is hoog genoeg om de overeenkomst in detail weer te geven. Wat er ook op het veld gebeurt, heeft invloed op de grafiek; het systeem detecteert zelfs de onbeduidende gebeurtenissen die kunnen ontsnappen aan het oog van de kijker. Daarnaast hebben we fijnafstemmechanismen die de nauwkeurigheid nog verder vergroten.
Het gaat onder meer om team- en spelersstatistieken, live tracking van bal en speler, regels van andere bookmakers en hun odds.

Wat zijn de voordelen achter BetOnChart?

Onder rechtlijnigheid van onze fase en de preoccupatie is er een handelwijze van uitzonderlijk verfijnde AI vordert. We hebben een ongelooflijk arrangement geprobeerd en bleven met een kampioen lopen tussen de meest dynamische significante leeravonden – monotone neurale kaders. Het biedt de mogelijkheid om de hele gang van zaken onmiddellijk te verwerken, wat perfect is voor onze behoeften. Als extra beloning zal het na verloop van tijd duiden op verandering en beter. We zullen op vergelijkbare wijze andere belangrijke schattingen van machine-learning uitvoeren als een idee achteraf voor meer precisie. In werkelijkheid nemen we aan dat een voetbalafspraak als een blauwdruk belangrijk zou zijn voor de gokkers, en naast analisten, gidsen en zelfs aan voetbalonderzoekers. Het kan transformeren in een solide bron van nieuwe overdekte contouren. Zulke organisaties als InStat en Stratagem tonen aan dat dit soort gegevens met succes kunnen worden verkocht

Hoe ga je het toescheidingsniveau controleren?

We zullen het aanbod verminderen door routinematig verslindende tokens uit het hold-fonds. Het is duidelijk dat het volledige overzicht van dergelijke oefeningen transparant open zal zijn voor het systeem. Ondertussen zullen we natuurlijk de merkkapitalisatie, het klantenbestand en de omzet verder ontwikkelen, in lijn met het enthousiasme voor ons token. Dit zal de kosten in de hand werken om boven water te blijven en zelfs in de hele deal te creëren.

Hoe gaan de examinatoren van het voordeel profiteren?

De examinatoren zouden de mogelijkheid hebben om hun tokens aan interne of paria-uitwisselingen aan te bieden. Als er voetballiefhebbers of wedders onder hen zijn, kunnen ze hun fortuin in onze afleiding proberen om aanzienlijk meer te krijgen. Onze procedure omvat het beïnvloeden van de fiat om transcendent te betalen met een consistente symbolische overdracht en een positieve ROI voor de budgetdeskundigen. We zijn van plan om een belangrijke fiat-inzetvoorzitter af te ronden

Token Info

ICO-softcap: 5000 ETH
ICO-hardcap: 50000 ETH
ICO-tokenprijs: 0,001 ETH (1 ETH = 1K)
Voorverkoop: mei 2018 – 01.09.2018
Crowdsale data: 01.09.2018 – 01.10.2018
Totale uitstoot: 50 000 000 CHARTS

Voor meer informatie

scherbatsky1
ETH : 0xFE6a1240319b6fA365Be60614453d6917d9fe999

Leave a comment